Praznovanje ob 10. obletnici OK Trzinnovica

Krešo Keresteš, sobota, 28.02.2015
obletnica občni zbor

Praznovanje ob 10. obletnici OK Trzin

OK Trzin je bil ustanovljen pred dobrimi 10 leti. Prva priložnost, kjer se nas je spet zbralo nekaj več članov, je bila občni zbor. Zato smo praznovanje ob 10. obletnici združili z občnim zborom. V gostilni Narobe smo ne le dobro jedli, ampak tudi obujali spomine ob prezentaciji fotografij in filmov iz klubske zgodovine.

Se spomnite našega organizacijsko najzahtevnejšega tekmovanja, ki smo ga organizirali? Bilo je 14. maja 2006 v Piranu, Državno prvenstvo v sprintu.

Se spomnite, kako smo bili predstavljeni na TV Slovenije? Bilo je 13. junija 2007 v oddaji Dobro jutro.

Se spomnite, da smo konec leta 2007 izdali prvo slovensko orientacijsko razglednico in znamko?

Se spomnite tudi, da je po burnem doživljanju nekega nočnega tekmovanja v Udin borštu, izpod peresa Nine Mav Hrovat nastala orientacijska kriminalka Orientacisti na sledi morilcu?

Se spomnite, da smo vsako leto organizirali orientacijska tekmovanja na Florijanovem sejmu v Trzinu in Jesenska O-srečanja? Zato bodo ti tekmovanji letos imeli okrogli obletnici.

Tudi letos bomo organizirali kar nekaj tekmovanj, večinoma pa bodo ta v precizni orientaciji.


Sorodne novice

10 let OK Trzin

Čestitam vsem članom kluba ob 10-letnici kluba! 21. novembra 2004 smo se Mateja, Anja, Timi, Niko in jaz dobili pri Ravbarju in ustanovili Orientacijski klub Trzin. 24. novembra je bila ustanovitev tudi uradno potrjena pri notarju.