Lipica Opennovica

Krešo Keresteš, sreda, 11.03.2015
Lipica Open orientacijski tek

Lipica Open

Na tradicionalnem tekmovanju Lipica Open, ki je bilo tudi letos 5-dnevno, je nastopilo prek 1000 tekmovalcev. Med njimi so nastopili trije člani OK Trzin. Metka (W Elite) in Kristian (M35) sta nastopila le na prvih dveh etapah, Marco pa vseh petih in osvojil skupno 12. mesto v svoji kategoriji M45.


Sorodne novice

Lipica Open TrailO

V Povirju na Krasu smo organizirali 2-dnevno tekmovanje v precizni orientaciji. V elitni kategoriji je tekmovalo 27 tekmovalcev iz Bolgarije, Hrvaške, Italije, Slovaške in Slovenije. Zmagal je naš član Marco Giovannini, ki je bil najboljši v obeh disciplinah, preO in tempO.

Florijanov sejem 2014

Na Florijanovem sejmu, prireditvi trzinskega Turističnega društva Kanja, smo letos že desetič sodelovali s pripravo promocijskih orientacijskih tekmovanj. Pripravili smo sprint tekmovanje v orientacijskem teku, ki se ga je udeležilo 28 tekmovalcev in TempO tekmovanje v precizni orientaciji, ki se ga je udeležilo 13 tekmovalcev.

Ula na Študentskem DP

Letošnjega Študentskega DP, ki je potekalo po ljubljanskih ulicah, se je izmed člani našega kluba udeležila le Ula. Nastopala je za svojo Pedagoško fakulteto. Med študentkami ji je na 3540 m dolgi progi medalja izpolzela iz rok le za 14 sekund.